Attracties winterefteling

Tijdens de opening van de winterefteling zijn er ook een aantal attracties gesloten, bijvoorbeeld de Vliegende Hollander en de Python. Hieronder vind je een lijst met attracties die wel en niet geopend zijn tijdens de winterefteling.

Enkele attracties zijn gesloten vanwege de temperaturen die niet geschikt zijn voor de attracties, ook gaan sommige attracties in onderhoud of word personeel ingezet bij attracties die speciaal voor de winterefteling geopend zijn.


Tijdelijke attracties

Natuurlijk hoort er bij de winterefteling ook een schaatsbaan, maar daarnaast zijn er ook attracties open zoals het kinder winter wonderland met onder andere een springkussen, speelkramen en een sneeuwbaan. Ook zijn er extra sprookjes geopend zoals het meisje met de zwavelstokjes, de nieuwe kleren van de keizer en vrouw bolle.

Souvenirs

Ook aan de souvenirs word natuurlijk gedacht, wat dacht je van speciale mokken met winterse teksten, sjaals, oorwarmers  en de Unox muts die je krijgt bij een Unox worst of soep.

Attracties gesloten

De Tuinman en de Fakir: 4 september t/m 22 december 2017

Vogel Rok: 6 november t/m 24 november 2017

Piraña: 13 november 2017  t/m 31 maart 2018

De Vliegende Hollander: 1 december 2017 t/m 31 januari 2018

Python: 8 januari t/m 30 maart 2018

Voor de openingstijden van de buitenachtbanen ga je naar de website van de Efteling, de openingstijden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bekijk de top 10 beste attracties in de Efteling hier.